perjantai 22. maaliskuuta 2013

perjantai painajainen

No niin, aamu alkoi ihanasti. Tytär heräsi reippaasti ja lähti kouluun, itse kipaisin alakerrasta kahvin ja suklaakeksin kera vielä sänkyyn ja iPadin kanssa lukemaan uutisia ym. Ja sitten iPad jämähti yhdelle sivulle, ei auttanut virtakytkimen pitkä painaminen, puolirukoukset tai manaamiset. Nyt pitää odotella akun loppumista, plääh.

Nyt jos kone simahti tai tarvitsee huoltoa niin sattui kyllä pahaan paikkaa, lomamatkalle lähtö sunnuntaina. No, sitten matkalla odottaa kirjat.
Monen napin painalluksen, akun loppumisen ja googlettamisesta pelästyneenä iPad päätti palata mukaani lomamatkalle. Samaisessa iPadissa myös tallennettuna muistilista matkalaukun pakkaamiseen eli tulee ainakin kaikki terpeellinen mukaan.

Kuvia tulevasta matkakohteesta, lähdemme mieheni kanssa kahden. Viimeksi matkustettu kahdestaan häämatkalle Roomaan vuonna 2001 ja silloinkin tytär matkusti jo vatsassa mukana. Tuli meinaan sen myötä tutuksi lähes kaikki WC:t Rooman keskustan alueelta, rautatieaseman WC:tä en suosittele, ellet halua päästä ylimääräisestä aamiaislastista eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti