sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tekniikan maailma

Kyllä tämä tekniikka on ihanaa ja ihmeellistä ja välillä myös niin raivostuttavaa. Halusin ladata Macin kotikoneesta musiikkia Iphoneen lomaa varten (jotta voin altaalla nauttia musiikista, kun iho vanhenee auringossa). Olen ladannut musaa kerran aikaisemmin ja eihän tämä latvalaho yhtään muistanut miten se tehdään Itunesista Iphoneen. No sitten google avuksi, opasvideot ja ärräpäät. Monissa asioissa olen kyllä yllättävän pitkäpinnainen, kun taas välillä hermo menee ihan hetkessä.

No kyllähän siinä sitten vierähti pari tuntia, että sain ladattua tunnin musiikkia puhelimeen hip hei. Tämä aika olisi ollut viisaampi käyttää pakattavien kesävaatteiden silittämiseen, muuten yleiseen siivoamiseen, ettei äitini huomenna pyörry kynnykselle tai mennä saunaan niinkuin oli ajatellut eikä sitten sen pari tuntisen jälkeen silläseurauksella että peffa meinas palaa lauteisiin kiinni.

Mutta nyt on musiikkia puhelimessa ja aamulla odottaa silitys ja vaatteiden siirto matkalaukkuun. Yritin ottaa vaatetta joka sopisi mahdollisimman monen muun asun kanssa. Kun kannoin vaatepinoja alakertaan niin mies tokaisi 3/4 kerran kohdalla "muista, et ollaan matkalla vain viikko". No sitten kiikutin kiltisti muutaman mekon takaisin vaatehuoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti