keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Gran Canaria, hotelli H10


Lomalta palattu levänneenä ja pari kiloa paksunpana. Hotellimme H10 oli kaikin puolin aivan ihana. Meillä oli varattuna juniorsviitti ja vaikka olimme matkalla mieheni kanssa kahdestaan niin oli ihanaa, kun oli tilaa. Makuuhuone oli suuri, eteinen tilava, iso olohuone ja valtava kylpyhuone. Huoneemme oli maatasossa eli siihen kuului pieni puutarha (vietimme siellä jopa pienen hetken yhtenä iltapäivänä). 
Matkaamme kuului all inclusive, joka oli kyllä tällä matkalla nappivalinta. Hotellimme oli hieman syrjässä Mas Palomas "kylästä" 1-2 km, emmekä olisi jaksaneet mennä joka ilta etsimään ruokapaikkoja. 

Aamiaisella oli tarjolla vastapuristettua tuoremehua ja erilaisia tuoreista marjoista ja hedelmistä tehtyjä smoothie-juomia. Kokit tekivät erilaisa munakkaita toiveiden mukaan. Tarjontaa oli erilaisissa hedelmissä ja leikkeleissä yllinkyllin.

Lounaalla ja päivällisellä kokit paistoivat grillissä lihaa, kanaa, lammasta, possua ja kalaa eri päivinä. Itse tykkäsin erilaisista kaloista ja olivat taatusti tuoreita.

Aikaisemmilla matkoilla olen skipannut jälkiruokapöydän, mutta täällä jälkiruokapöytä oli valtava ja joka päivä oli tarjolla erlaisia herkkuja ja ihanaa jäätelöä (näistä ne muutamat lisäkilot taisivat tullakin)

Hotellilla oli kaksi erilaista uima-allas osiota. Toinen oli tarkoitettu aikuisille, ns. hiljainen allasalue ja toisessa suuremmassa oli oma allas myös lapsille, mutta rauhallista oli tuolla toisellakin puolella.

Ihanaa oli se, että paikkoja ei tarvinnut varata/saanut varata ennen aamu klo 10.00, koska henkilökunta kävi keräämässä ja viikkaamassa varattujen paikkojen pyyhkeet siististi pinoon ja paikat vapautuivat kaikille. Tarjolla oli auringonottoon kahden hengen korituolisänkyjä paksuilla patjoilla ja näissä vietimmekin koko viikon 9.30-17   :)Hotellin aula oli rekennettu ns. palmun muotoon ja aulabaarissa olikin kiva nauttia drinkkejä.
Yhtenä iltana valitsimme päivällisen ala carte ravintolan puolelta ja palvelu oli niiiin ihanaa.Voin suositella hotellia ja matkakohdetta lämpimästi, ajattelimme jopa mennä samaan paikkaa ensi vuoden pääsiäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti