maanantai 29. huhtikuuta 2013

Meikkien ja kylpyhuoneen kaappien siivousoperaatio

Linkki uuteen blogi osoitteeseeni:

http://mankka1717.blogspot.fi


Talvilomalla on kiva aloittaa siivousoperaatioita, joilla ei ole määräaikaa valmistua. Välillä siivosin, sitten tein jotain ihan muuta ja taas jatkoin siivousprojektia. Aloitin eilen illalla yläkerran peilikaapin siivouksen ja samalla heitin pois vanhoja rasvoja ja vartalotuoksuja.

 Tämä oli siis lähtötilanne


En tiedä näyttääkö tämä alakuva teistä yhtään siistimmältä, mutta ainakin sain paljon pois tavaraa.


Aamulla kävinkin alakerran WC:n kimppuun ja lähtötilanne olikin paljon kaaottisempi (tavarat siis nostettu pois kaapista eli ei ne näin hujan hajan ole arkena)


Ja tässä lopputulosJa kun alkuun pääsin niin kävin läpi myös huulipunat ja kiillot, siirsin luomivärit eri astiaan, heitin aika monta pois ja totesin, että näitä on kerääntynyt aika paljon ja lähes kaikki tuntuu olevan väriskaalaltaan samaa.


Ja nyt on hyvä mieli, kun sain hommat valmiiksi.

6 kommenttia:

 1. Olen ihan sanaton tuosta luomivärimäärästä ; )

  VastaaPoista
 2. No itseasiassa niin olin minäkin, kun avasin kaikki paketit. Onneksi en viime reissulta ostanut taas uutta ruskean sävyistä.

  Mutta vanhin noista Chanelin luomiväreistä on 12 v. vanha, enkä ole huomannut näissä luomiväreissä että menisivät vanhaksi, koska pidän siveltimet hyvin puhtaana, eikä luomivärien pintaan ole tullut sellaista rasva/likakerrosta.

  Määrä selittyy myös sillä, että olen ollut joskus töissä laivan parfyymiosastolla. Käytän kyllä luomivärejä päivittäin.

  VastaaPoista
 3. Oi mmikä ihana määrä luomivärejä! Olen kyllä minäkin täällä aivan sanaton. Voi kun olisikin tuollainen kokoelma. Saattaa tosin miehellä olla mielipide siitä, että onko kokoelma tässä huushollissa nyt jo riittävän suuri vai ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä tuo mies ei onneksi kattele noille alakaapin hyllyille :). Tosiaan pitää muistaa,erttä yhtään luomiväriä en ole ostanut normaalilla hinnalla.

   Poista
 4. Onpas sinulla muhkea luomivärikokoelma :)
  Minä käytän niin vähäisesti luomivärejä, että mulla on peräti kaksi palettia ja molemmat aika iskemättömässä kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja musta tuntuu, että ei ne edes kulu vaikka käytänkin joka päivä.

   Poista