tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kynnet, lakkaus ja pakkaus

Toinen loma- aamu aloitettu kynsien hoidolla. Aloitin hoidon Trind viilan avulla, viilassa on 3 erlaista osaa. 1. tummalla osalla kynsi hiotaan "rikki", 2. osalla levitetään ns. kynnen rasva koko kynnelle ja 3. osalla kynsi "kiillotetaan kynnen omalla rasvalla/öljyllä", termit omia, mutta näin homma hoituu. Kynsistä tulee ihanan sileät ja ainakin omasta mielestäni vahvemmat, eivät katkeile niin helposti.
Tämän jälkeen levitin kynsinauhavoidetta ja puutikulla kävin kunsinauhat läpi. Kuvassa sormia ei siis ole työnnetty eiliseen kermavaahtoastiaan vaan sormissa reilusti voidetta.1. lakkakerros Lumenen nro 13. Pionimeri. Olen tykännyt Lumenen lakoista aina, hinta/laatusuhde on loistava.
2. lakkakerros ja kynsitimanteilla hieman säihkettä :)Sitten pakkaus, miten sitä osaisi ottaa sopivasti vaatetta. Yleensä risteilyllä niin paljon mukana vaatetta, että voisin olla laineilla koko viikon. Tukholman sää näyttää n. +10 astetta eli balleriinoilla mennään jos ottaisi kuitenkin pikkuisen sateenvarjon varuiksi.


Helpoilla paidoilla mennään, huivit käyvät kaikkien kanssa samoin kengät, housuina mukaan pakkaan mustat ja vaaleat.
silkkipaita- Stockmann
kukkapaita- Massimo Dutti
alta pilkistävä silkkipaita -Zara
valkoinen paita -H&M

Ihana lähteä matkalle yksin, saan tehdä just mitä haluan mihinkin aikaan ja mennä juuri sinne kauppaan minne haluan (ainakin Massimo Dutti ja Zara)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti