lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tyttären voimistelukilpailut ja Pene´lope Cruz malliston vaatteet

Päivällä kävin katsomassa tyttäreni voimistelukilpailut. Päällä oli Hulluilta Päiviltä kotiutettu Etcetera tikkitakki, tumman siniset InWearin housut, valkoinen palmikkoneule Tommy Hillfiger, Hermes huivi, laukku Louis Vuitton Portobello ja Conversen tennarit.Hain tilaukseni tänään Lindexistä ja hetihän vaatteet piti sovittaa. Maximekosta käyn vielä kokeilemassa isomman koon, tuntuu hieman llian pieneltä rintojen kohdalta, käsikoru oli luonnossa tosi massivinen, mutta hauska väriltään. Mustaa pitsimekkoa vielä mietin, että pidänkö vai en, materiaaliltaan ihana, mutta tuntuu hieman liian tiukalta?


(Älkää välittäkö valkoisista rintsikoista)6 kommenttia:

 1. Minusta kumpikin mekko on kaunis :) Tuo käsikoru on aivan upea! Pitääkin käydä katselmassa Lindexillä muutenkin, vaikka vasta kävinkin :)

  VastaaPoista
 2. Valokuvassa musta mekko näyttää hyvältä eikä yhtään liian tiukalta. Sovitin molempia, mutta kumpikaan ei oikein käynyt minun vartalolleni.

  VastaaPoista
 3. Musta mekko istuu hyvin. Ja ainahan alle voi laittaa muotoilevan kokoalushameen mustana.
  Maximekko taas olisi paremmannäköinen jos helma olisi suora eikä alaspäin levenevä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, en vielä ainakaan palauttanut kumpaakaan.

  VastaaPoista
 5. Hiplasin Lindexillä molempia mekkoja. Mimusta tuo musta näyttä erityisen kivalta.

  VastaaPoista
 6. Ja materiaali oli ihanan pehmoista ei mitään kovaa pitsiä. Juu mekko edelleen palauttamatta eli eiköhän jää tuonne kaappiin, kun ei maksanutkaan niin kauheasti.

  VastaaPoista