perjantai 10. toukokuuta 2013

Uusi korulipas

Ostin tänään itselleni uuden ja isonmman korulippaan, kun kaikki korut useammassa paikassa tai piilossa niin, ettei muista edes jonkun korun olemassaoloa.

Itselläni ei ole mitään upeita timanttikäätyjä, mutta muuten rakkaita koruja. Osa koruista kultaa, osa hopeaa ja osa kissankultaa.

Olen luonteeltani sellainen, että kun saan päähäni jotain niin se pitää toteuttaa heti. Eli kaupasta kotiin, korurasia auki, kaikki korut alakertaan ja sitten piti löytää niille uusi, oma paikka. Löysin myös muutaman sellaisen korun mitä en muistanut olevankaan (yksi helminauha ja huomenlahjaksi saadut timanttikorvakorut Ups)

Mikäli joku suunnittelee kevään aikana uusien korujen ostoa (valmistujaiset, YO- juhlat, hää- ja syntymäpäivät) niin voin lämpimästi suositella ystäväni kultasepänliikettä Rubens Korkeavuorenkatu 13. Ristiäisiin sieltä saa mm. ihania hopeakehyksiä (tämä ei ole mainos)Alla korut siis odottavat uutta paikkaansa


Helminauhan sain ensimmäisenä hääpäivänä lahjaksi mieheltäni ja tuon ohuen kultaisen käsikorun ensimmäisenä Äitienpäivänä, korvakorut ovat Huomenlahja ja muut helmikorut olen ostanut Thaimaasta.

 Käsikoru on ollut kerran ranteessa, mutta nyt kun käytössä taas kultakoruja niin pitääpä ottaa käyttöön.Sininen koru on malliltaan jonkinlainen vanha sinettileima

 
 Alla kihla- ja vihkisormus, vihkisormus on taas Rubens liikkeestä, pyöreä sormus lahjaksi saatu siskolta 40v. synttäreillä ja tuon rivisormuksen olen ostanut itseitselleni.

Korvakorut myös Rubens liikkeestä, noihin kultaisiin saa pujotettua sellaiset helmirenkaat, mutta toinen niistä rikki.Swarovski koruja tykkään ostaa matkoilta.

Tässä riipukset, joita olen käyttänyt erityisen paljon. Luistin työn takia ja venäläinen kultaraha on vain muuten rakas ja jo 12v. vanha, vaikka raha onkin 1900- luvun alusta. Tämä pallukkasormus on kullattua hopeaa ja olen tykännyt paljon sen muodosta.


Helmikoruja käytän  ;)


Kalevala koru saatu lehtitilauksen yhteydessä ja tykkään siitä tosi palkon, kun on pitkä ja yksinkertainen. käytän  ;)


 Massimo Dutista ostetut käsikorut, eivät ole vielä päässeet käyttöön.


Tämä korurasia ja astia on saatu Boucheron koru- ja parfyymitalolta lahjaksi jostain myyntikilpailusta, silloin kun olin laivalla töissä, saimme myös silkkihuivin, mutta sen taisinkin myydä joskus huutonetissä. Dutista ostetut käsikorut, ei vielä käytetty.


Ja urakka saatu päätökseen :) 
Hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille, ja hyvää Äitienpäivää. Huomenna itse matkaan taitoluistelukoulutukseen.

Johannan blogissa kiva synttäriarvonta Johannan arvontaan