keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Uudet hiukset ja asua

Kävin Lahdessa samalla kampaajalla lähes 20 vuotta, sitten Ville muutti Lontooseen ja piti hakea uusi paikka. En ole koskaan ollut sellainen, että menisin uuteen paikkaan extempore. Uudeksi kampaajaksi valikoitui sama paikka, missä myös tyttäreni käy. Positiivistä on se, että ajan saa yleensä viikon aikana, Villellä ajat olivat varattu 2 kk eteenpäin ja matkaa kotoa uuteen paikkaan on 2 km, kun Lahteen piti aina lähteä (tosin samalla näki äitiä/siskoa). Hinnat ovat paljon edullisemmat ja kun hiukset ovat jo suht pitkät niin ei niitä oikein voi leikkaamalla pilata. Lyhyiden hiusten leikkauksessa näkyy mielestäni kampaajan ammattitaito.

Juurikasvua värjättiin ja lisättiin hieman tummempia raitoja ja leikattiin kuivat latvat pois. Onneksi kuva aivan samea, koska ei kai kukaan ole kivannäköinen foliot ja mömmöt päässä.Kauppareissulla ostoskoriin siirtyi uusi Essie nro 25 Funny face.(toi meidän sohva näyttää ihan minimaaliselta ja matalalta tossa takana, mutta on siis ihan 2:den istuttava sohva)
Takki Lindex
huivi Hermes
laukku Louis Vuitton Pochette, johon siirsin pitkän hihnan Eva laukusta, jolloin mukaan vain se tarvittava rahapussi
kengät Converse

8 kommenttia:

 1. Kampaajalla käynti on aina ihanaa ! Kiva asu ja uusi kynsilakan väri on hurmaava.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, meinasin ostaa sellaisen sinisen myös, ehkä seuraavalla kauppareissulla. Essien lakat oli Citymarketissa tarjouksessa n. 10€ eli aika hyvään hintaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja tukka :) Toi kynsilakan väri on tosi hyvä, omasta kaapista löytyy myös sama sävy, vaikken omia kynsiä sillä lakkaakkaan, mutta se on tyttäreni suosikkilakka tällä hetkellä. Noi Essien lakat ovat kyllä helpoimpia lakattavia ja värejä on niin kivoja, että sorrun välillä ostamaan, vaikka omiani lakkaan hyvin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihmettelin blogeissa Essien lakkojen hehkutusta, mutta en ihmettele enää. Kuivuu samantien, jo 1. kerroksellä peittävä väri.

   Poista
 4. Onpas sulla ollut kiva päivä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, on ollut. Sain tehtyä vielä illalla työhommia ja nyt vielä jotain ilta(yö)palaa.

  VastaaPoista
 6. Hienot raidat. Näyttää ihanan blondilta, vaikka kirjoitit että tummia raitoja.

  VastaaPoista
 7. No niitä tummia on aika vähän, enemmän tuolla sivulla ja alla.

  VastaaPoista