torstai 9. toukokuuta 2013

Verot ja Essie

Tämä vapaapäivä on mennyt pitkään nukkuessa ja veroilmoituksia täyttäessä, piristin välillä itseäni lakkaamalla kynnet uudella Essien lakalla nro 61 (oli muuten Citymarketissa tarjouksessa), mietin aikaisemmin kun kaikki hehkutti näitä Essien lakkoja, mutta kyllä ovat laadukkaita. Laitoin lakkaa yhden kerroksen ja kirjoitellut koneella, pessyt 3 paitaa käsin ja lakat ovat aivan juuri lakatun näköiset.


Alakuvassa veroilmoitus levällään työpöydällä, toiminimen verotus olikin vähän hankalampi kuin normiverotus, mutta selvisin :) Ja normiveroja tulee palautuksena ja taitaa tulla myös toiminimen kautta :)2 kommenttia:

  1. Minä tykästyin Essien lakkoihin myös, kun kokeilin kerran. Omani pysyvät kahdella kerroksella minusta oikein hyvinä puoli viikkoa, sitten alkavat kärjet jo kulumaan. Toisaalta aika harva lakka kestää koko viikkoa kulumatta :)

    VastaaPoista
  2. Laivan parfyymissa kehuivat Essien päällyslakkaa kovasti, tulee kaunis kiilto, mutta kestävyyteen en tiedä vaikuttaako. Itselläni on Revlonin päällilakka, jolla tulee mielestäni vähän lakan kestävyyttä lisää.

    VastaaPoista