torstai 2. toukokuuta 2013

IN THE NAVY

Ohjelmassa oli tänään autonkatsastus ja talvikenkien vienti suutarille. Sitten kävin pyörähtämässä H&M:llä ja sieltähän löytyikin uutta kesävaatetta, joten tässä asukuvia.


Kuva hieman epätarkka, kun kuvaajaa ei kauheasti innostanut tämä kuvien otto. Takki on luonnossa väriltään hieman enemmän pinkki kuin punainen.

takki - H&M alesta
silkkihuivi - second hand
laukku - Burberry
kengät - Converse
toppi - Lindex


Sama asu yhdistettynä pellavahousuihin (H&M) ja kengiksi vaihtunut espadrillokset. Asu kyllä muuttuu ihan erinäköiseksi ainoastaan housun väriä ja mallia vaihtamalla. Uusi mekko H&M:ltä, menee myös tuon pinkin takin kanssa, helmassa hauska päällekkäin ristiinmeno ja takaa helma on pidempi. Viimeisestä kuvasta tyttäreni kommentoi, et etkai SÄ vaan laita tätä blogiin!Viimeisessä kuvassa myös H&M bleiseri, jonka jo tilasin netti alesta, mutta liian pieni ja kaupasta löytyi suurempi, mutta normihintaan. Materiaali on niin ihanaa, että piti ottaa normihinnalla.

huivi- Hermes
kengät - Global

Aurinkoista torstai päivää kaikille

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja ostoksia ja hyviä löytöjä! Kerrassaan hurmaavia kokonaisuuksia! Minä täällä raitojen ystävänä huokailen jokaisen kokonaisuuden perään :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Dahlia, itsekin tykkäsin. Ja tuota viimeistä raitableiseriä olisi sittenkin ollut isompana netti alessa 20 € ja tosiaan pientä kkokoa, itsellä normaalisti 42 H&M takeissa ja tämä raitaversio on 44. Nyt tuli se punainenkin takki ostettua josta sinulle juuri viime viikolla viestittelin ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia olet tehnyt ! Mekko varsinkin on aivan ihana ja samoin tykkään raidallisesta bleiseristä.

  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sara, olenkin viikonlopun Kuortaneen Urheiluopistolla eli huomenna tuleekin hieman erilaisia asukuvia.

  VastaaPoista