tiistai 9. huhtikuuta 2013

Gucci

linkki uuteen blogi osoitteeseeni:

http://mankka1717.blogspot.fi

Tilasin itselleni Guccin jacquard pattern knit scarf huivin lahjaksi ystävänpäiväksi. Olen todennut sen, että kun ostaa itse itselleen kaikki lahjat niin saa ainakin sitä mitä toivoo ja tarvii (ainakin omasta mielestään). Mieheni on kyllä ihana, ei ikinä kommentoi hankintojani tai sano, että sullahan on noita jo muutama käytössä.

Mutta itse tilaukseen ja asiointiin Guccin verkkokaupassa. Sivuilta on helppo katsoa mitä haluaa tilata, näkee heti onko tuotetta varastossa. Sitten vain tilauksen määrä, siirtyminen kassalle. Samana tai seuraavana päivänä tulee vahvistus, että maksu on siirtynyt luottokorttiyhtiöltä Guccille ja samalla tulee linkki mitä kautta voit seurata paketin toimitusta. Eli oma pakettini olisi tullut yhdessä päivässä!!, mikäli olisin ollut silloin vastaanottamassa pakettia. Pakettia yritetään toimittaa 3 peräkkäisenä päivänä tai sitten sen voi hakea Vantaan toimipisteestä.

Siskolleni tilasin saman huivin eri värisenä ja hänen tilaus lähti illalla 27.3 ja huivi oli hänellä kotona 29.3, huimaa toimintaa. Huivi on laadultaan ihanan ohutta 100% villaa.

http://www.gucci.com/fi/home


date/timelocationactivity
7 february5:07 pmhyvinkaa ..... fidelivered
signed by: vv
4:54 amhelsinki fiout for delivery
4:54 amhelsinki fiimport scan
6 february3:59 pmhelsinki fithe customer was not available on the 1st attempt. a 2nd attempt will be made
9:51 amhelsinki fiout for delivery
9:51 amhelsinki fiimport scan
9:49 amhelsinki fiout for delivery
9:49 amhelsinki fiimport scan
8:48 amvantaa fiarrival scan
6:21 ammalmo sturup sedeparture scan
4:36 ammalmo sturup searrival scan
3:19 amkoeln (cologne) dedeparture scan
5 february11:01 pm