tiistai 16. huhtikuuta 2013

Nahkaiset Converset, talvi hus ja tervetuloa kevät

Kevään odotuksesta innostuneena aloin vaihtamaan talvikenkiä laatikoihin ja odottamaan ensi talven pakkasia. Iltapuhteena siis kevätkenkien esiin otto ja siirtäminen eteisen kaappiin. Meitä on kolme henkeä ja kenkiä talvella käytössä aivan järkyttävä määrä. Meillä on eteisessä lokerikko, liukuovellinen kaappi jossa lattialla kenkähylly, kaksi lokerikkoa pystykaapissa ja yksi irtokori lattialla, eivätkä kengät siltikään mahdu pois näkyvistä. Miten ihmeessä 4-5 henkinen perhe pärjää tämän kenkien ylivallan alla??Onneksi nuo ballerinat, juhlakengät vievät huomattavasti vähemmän tilaa :)
Sain tänään myös kaveriltani tuliaisena uudet nahkaiset Converset. Mieluisin väri olisi ollut keskiruskea, mutta kyllä näillä tummanruskeillakin kesäkatuja dallailee.
Hinta 59,99 dollaria ja hinta suomessa taitaa olla yli 100€. Ja taas tuli säästettyä.

2 kommenttia:

  1. Noi Conssit on tosi hienot, itsekin harkitsin juuri noita parisen viikkoa sitten Nykin reissulla, mutta päädyin sitten kankaisiin pallokuosisiin.

    VastaaPoista
  2. Mä ostin ekat Converset viime kesänä (valkoiset ja kirkkan punaiset) enkä paljon muita kenkiä käyttänyt. Olisin mieluusti halunnut keskiruskeat, mutta kyllä nämä tummanruskeatkin on hienot. Pallolliset on varmasti ihanan pirteät.

    VastaaPoista