sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Guccia, siivousta ja talvilomaa

Ulkona aivan ihana ilma, mutta meikäläinen alkaa pakertamaan siivousurakan kanssa. Ja nyt en puhu jostain pikkuisesta imuroinnista ja pölyjen pyyhkimisestä. meidän asunto on meinaan ihan POMMI. Olemme asuneet tässä kohta 4 vuotta, eikä täällä ole koskaan ollut näin sotkuista :(

Talvilomani tulee siis aivan oikeaan paikkaan eli luvassa "rentouttavaa", siivousta, ikkunan pesua, liian tavaran pois viemistä Uffaffaalle, huutonettiin ja roskiin. Mieheni kävi juuri pukujaan läpi ja sieltä löytyi 6-7 hyväkuntoista/uudenveroista Bossin pukua, mutta kun mieheni on laihtunut koosta 56-58 kokoon 52/54 niin puvuthan roikkuvat. Miksei naisille käy noin, olisi kiva huomata yks kaks oho, mahdunkin kokoon 36. Mutta puvut siis kierrätykseen ja näin tuli kivasti tilaa vaatehuoneeseen.

Kävin ulkona vain pikaisesti (kaupassa, nostettiin kesärenkaat autoon huomista renkaanvaihtoa varten), ja näinkin kesäisellä asulla mentiin


laukku Gucci
kengät Converse
neule ja paita Hillfiger
aurinkolasit GucciTiistaina lähden Ruotsin risteilylle ihan yksin eli luvassa hyvää ruokaa, nukkumista, vanhojen työkavereiden tapaamista, lukemista ja ehkä pienen pientä shoppailua.
2 kommenttia:

  1. Minne veitte/ viette puvut? :) kun voisin omalle miekkoselle ottaa/ostaa ku kesällä tulossa sukulaisten häät :)

    VastaaPoista
  2. Annan yhden puvun tuttavalle, muut laitoin Tori.fi sivulle myyntiin a`20 € ja menivät tietty parissa tunnissa. Tai vien ne huomenna ostajalle matkalla satamaan, jos ei ostakkaan niin sitten laitan varmaan uudelleen samalle sivulle myytäväksi.

    VastaaPoista