keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Matkan asukuvia

linkki uuteen blogi osoitteeseeni:

http://mankka1717.blogspot.fi



Pellavamekko - Christelle& Co
huivi - Louis Vuitton
laukku - Louis Vuitton Eva
kengät - Zara



 Aamiaiselle menossa

Tässä asussa mentiin lounaalle:
hame- H&M
pusero - Lindex
laukku - LV Clutch
aurinkolasit - Gucci


Päivälliselle menossa:
laukku - LV Eva
pusero - H&M
housut - H&M
kengät Turkista


Viimeisen illan päivälliselle menossa, mekko Zarasta n. 6 vuotta vanha

4 kommenttia:

  1. Mitä olet tykännyt tuosta eva laukusta? Itse olen haikaillut sitä ja tällä hetkellä ostopäätös on aika vahva, mutta kaipaisin käyttökokemuksia :)
    Ja tuosta guccin huivista niim paljonko sillä oli hintaa? :) kun tuo lvn shawli houkuttelis mut niitä alkaa olee niin monella ja laadusta on kuullu niin paljon huonoa niin tuo olis oikein nätti ellei jopa nätimpi vaihtoehto :)

    VastaaPoista
  2. Hei, olen tykännyt Eva laukusta tosi paljon. Mielestäni laukusta saa kaksi laukkua, kultaisella hihnalla laukku on ns. iltalaukku ja juhlavampi, mutta kun sitä pitää nahkahihnan kanssa olanyli niin laukku on rennompi ja näin olen pitänyt sitä esim. farkkujen kanssa, kauppareissuilla. Ulkomailla olen laittanut kultaisen ketjun lukolla myös vetoketjun kiinni lenksuun eli hyvä varkaudenesto :)

    LV huivien laadussa on kyllä eroja. Tuossa beigessä huivissa on mielestäni jo nyt nukkaa, vaikka olen käyttänyt sitä suhteessa vähemmän kuin esim. tota farkkuhuivia. Lankanvedot harmittavat tietty tosi paljon eli sormukset tarttuvat helposti kiinni. Huivi on niin iso, että langanvedot saa myös piilotettua aika hyvin huivin eri puolille. Sinisessä monogram huivissa puolta kääntämällä saa ns. kaksi eri huivia, kun toinen puoli vaaleampi.

    Guccin huivi oli 160 € eli aika paljon edullisempi, lähettikulut 18 €. Välillä heillä myös tarjouksi ilmaisilla toimituskuluilla.

    VastaaPoista
  3. 160 € oli siis tuo 100% villaa oleva huivi (on kyllä todella ohut, voi pitää melkein kesälläkin), tuo beige Guccin huivi maksoi 290€, joka on kuvattu tuolla huivi postauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho no sehän sopis paremmin kuin hyvin budjettiinkin ! Odotan innolla asukuvia jossa huivi on käytössä !:) ja tuo eva on kyll todella nätyi laukku.

      Poista