torstai 18. huhtikuuta 2013

Vierumäki Resort Day Spa

Olimme joululomalla Vierumäen Urheiluopistolla vuokraamassamme mökissä. Mieheni meni jo edeltä paikalle ja oli käynyt ostamassa minulle ihanan yllätyksen, tunnin hieronnen Scandicin Day Spa:han. Menin hierontaan 22.12 eli paikka oli aika hiljainen.

Pukeutumishuone oli tilava, jokaiselle oli omat aamutakit, tohvelit ja puhtaita muhkeita pyyhkeitä oli pinottain saatavilla.


Suihkutiloista ei ole kuvaa (olisi saattanut noutaja tulla, jos olisin suihkutiloista alkanut napsimaan kuvia muiden ollessa suihkussa)

Suihkun ja saunan jälkeen menin odottamaan "lepoalueelle", jossa oli tarjolla teetä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Sieltä hieroja tuli hakemaan hoitoon.Hieronta kesti tunnin, enkä ole koskaan ollut niin ihanassa hieronnassa. Huoneessa oli tarpeeksi lämmin, huoneessa soi rauhoittava musiikki, hieroja ei höpötttänyt turhia, ainoastaan kysyi hoitoon liittyviä asioita. Hoidon jälkeen menin vielä nauttiaan vettä ja teetä ja rauhassa suihkuun, höyrysaunaan  ja tavalliseen saunaan. Session jälkeen oli kyllä raukea olo, suositteluni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti