sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sunnuntai 28.4

Tänään siivoilu jatkuu, mutta sitä on kiva tehdä kun ei ole mitään määräaikaa tai pakkoa. Päivällä kävimme myös yhdessä asuntonäytössä ja meikäläinen oli melkein valmis ostamaan asunnon saman tien. Asunto oli paljon isompi kuin nykyinen asuntomme, remontoitu, ihanat materiaalit eli muilta osin täydellinen paitsi tyttären koulumatka pitenisi melkein 2 km, joka ei tietysti ole juuri mitään isommissa kaupungeissa.

Tytär tuli iltapäivällä treeneistä (5 h treenit) ja sanoi samantien, kun astui ovesta sisään, että ihana tuoksu, mul on kauhea nälkä. Tein ihanaa sisäfilettä, kermakastiketta ja perunamuusia ja oli kyllä hyvää vaikka itse kehunkin.

Kävin vielä illansuussa palauttamassa parit tyttären farkut H&M:ään eli kaikin puolin mukava päivä ja parasta on se, että loma jatkuu vielä ensi viikon :)


neuletakki - Repeat
housut - Mango
laukku -LV
huivi- Gucci
paita - Zara

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kaikin puolin kivalta tavalta viettää sunnuntaita. Saman tyyppistä päivää on vietetty täälläkin, tehty pois juttuja joilla ei ole määräaikaa :)

  VastaaPoista
 2. Joo, noi death linet ei oo oikein mun juttu. Eilen illalla pelattiin vielä Monopolia ja se kruunas eilisen illan.

  VastaaPoista
 3. Kauniin keväinen asu ! Mukavalta kuulostaa päiväsi. Itse olen vähän siivoillut ja käynyt lenkillä sekä hakenut netistä tilatut uudet Converset.

  Ihanaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista