torstai 18. huhtikuuta 2013

Tuleva Äitienpäivä toukokuussa

Jos saisi valita, mitä Äitienpäivä lahjapaketista löytyisi niin tässäpä haavelistaa.Ajatuksena tietenkin se, että mieheni ostaisi nämä, vaikken hänen äitinsä olekaan ja alhaalta löytyy vinkkiä, mitä tyttären paketista todennäköisesti ja toivottavasti löytyy.

Nämä lompakot omilla nimikirjaimilla olisivat kyllä mieleisiä.Mutta jottei totuus unohtuisi niin paketista löytyy korvaamaton tyttären omilla kätösillään tekemä käsityö ja kortti :)


12 kommenttia:

 1. Oikein kivoja lahjatoiveita ;) Itselläni on yksi Vuittonin kääntövyö (toiselta puolelta musta ja toiselta monogrammi) ja olen tykännyt vyöstä tosi paljon. Käytän vyötä monta kertaa viikossa, eikä se ole mennyt miksikään 1,5 vuoden käytön jälkeen. Tuo Agendakin on kiva ja tosi pitkäikäinen, ottaisin itsellenikin, jos käyttäisin kalenteria. Miehelläni on juuri tuo kyseinen käytössä, ja välillä vähän himoitsen sitä =D

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että vyöt laadukkaita. Itselläni ei ole vielä mitään LV vyötä. Laukkuja on kaikissa kuoseissa, mutta jotenkin tuo monogram vyö houkuttaisi. Olen yrittänyt käyttää puhelimen kalenteria, mutta ei ole kyllä sama kuin se että asiat paperilla.
  Katsotaan mitä lahjaksi tulee :)

  VastaaPoista
 3. Onpas sinulla kiva blogi täällä, pitääkin jäädä lukijana seurailemaan, lukea hurautin nimittäin aamukahvin kanssa useammankin merkinnän takaperin. Huiviesittelyn kautta tänne löysin :)

  Kivoja toiveita, antaa ihan hyvää ideaa mitä omalle Äidille katsoa äitienpäiväksi. Itselläni ei ole lapsia, joten täällä ollaan lahjan antaja päässä. Kortin teen edelleen joka vuosi itse, ne ovat kaikki tallessa kuulemma. En ole mikään askartelija, mutta kyllä sitä mielellään kerran vuodessa tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, itse tehdyt kortit ovat ihania. Pitääkin alkaa miettimään lahjaa myös omalle äidilleni, hän on jo iäkäs ja viimeaikoina lahjat ovat painottuneet pedikyyri/ hieronta akselille, kun tavaraa on kuulemma niin paljon.

   Poista
 4. Omasta paketista toivoisin löytäväni uuden lompakon. Kaunis vyökin kelpaisi.

  Huivikokoelmasi on muuten aivan ihana, niinkuin blogisikin :)

  VastaaPoista
 5. Sara S. ,kiitos kiitos. Nuo lompakot vaan ovat kalliita, kestävyt kyllä myös. Ehkä pitää miettiä hintaa/ vuosi. Jos ostaa joka vuosi halvan niin kyllähän sekin kaliiksi tulee joten panostus kalliiseen voi olla kannattavinta :)

  VastaaPoista
 6. Itselläni on LV:n kalenteri, voin suositella sitä lämpimästi! Todella hyvä, jämäkkä ja toki myös tyylikäs! :)
  xx J

  VastaaPoista
 7. Kiitos Johanna kommentistasi. Kiva, kun jätit kommentin, kävinkin liittymässä lukijoihisi. Olen seurannut blogiasi jo monen kuukauden ajan Ipadilla, mutta tällä kotikoneella kaikki tunnukset valmiina eli liittyminen seurajaksi niin helppoa. Aloin kallistumaan lahjapuolella myös uuteen kameraan.

  VastaaPoista
 8. Mikä "ihmeen" malli tuo tuplavetskarillinen LV on? Olen käynyt valtavan määrän merkkilompakkoja läpi ja tuota en löydä Vuittonin sivuilta???

  VastaaPoista
 9. Otin kuvat google haulla Louis Vuitton kuvat, apua onkohan kuva laitettu jostain feikki sivulta, ellei ole joku vanha malli, jota ei enää tuotannossa. Poistan kuvan kuitenkin varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tuedä, voi olla vanha malli tai feikki, mutta ei ollut edes voyage-puolella, kun ajattelin että se olisi selkinwn travel organizer, eikä ollut uutuuksissakaan...

   Poista
  2. Kiitos kun kysyit, vaihdoin kuvan. En missään nimessä halua tukea feikkiteollisuutta, jos olikin jostain sellaiselta sivulta.

   Poista