sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Salvatore Ferragamo ja Hullut Päivät

Perjantai-lauantai yö meni alle 5 tunnin yöunilla, mutta kellon soidessa minua ei kyllä edes väsyttänyt. Olisikohan syynä ollut vapaapäivä? Kömmittyäni sängystä lähdin puuron keittoon tyttärelle, itselle kuppi kahvia ja voileipä aamiaiseksi, sitten matka kohti Hulluja Päiviä. Arvoin ensin, että menenkö Jumboon vai keskustaan ja valinnan voitti keskustan Stockka. Olin Stockkalla jo 9.30 ja olipa muuten väljää, sai rauhassa katsella ja kierrellä.

Menin katsomaan uutta mattoa keittiöömme, mutta pienemmät koot olivat jo loppuneet, sitten haahuilin naisten osastolla ja sovitinkin paria mekkoamakkarankuorta. Valitsin mekot kokoa XL, ajatellen että laskeutuvat kivasti päällä. Juu, kivaa oli ainoastaan se, että helposti pystyi laskemaan oman vartalonsa eri muhkurat. Mikä siinä onkin, että tiukemmat mekot näyttävät siellä sovituskopissa aivan karseilta. Ja minä olen jopa loman jäljiltä vielä suht ruskea eli jalat eivät ole väriltään ne normaalit siskonmakkaran väriset. No, ne mekot eivät siis edellä mainituista syistä löytäneet kesävaatteiden joukkoon.

Ostoskassiin tosin päätyi tumman siniset housut, sinivalkoinen takkija himmeä hopeanhamaa neule, olen siis ostanut taatusti vuoden ensimmäisen pikkujouluasun, Toisaalta ehkei ihan fiksua, koska viime vuonna en olut yksissäkään pikkujouluissa. Kassalla oli kyllä niiiiin ystävällinen tyttö. Maksun yhteydessä maksu ei onnistunut Stockkan kanta-asiakaskortilla ja kun olimme muutaman kerran kokeilleet niin sanoin, että vaihdetaan korttia ja sitten onnistui. Vanhempi myyjä sanoi, että joku piuha oli ollut hieman irti. Tämä nuorempi myyjä pyyteli anteeksi varmaan 5-6 kertaa tätä hämminkiä ja oli kyllä todella oikealla paikalla asiakaspalvelussa. Käväisin myös Zarassa, mutta sieltä tuli poistutta tyhjin käsin. Viimeisenä poikkesin Mikonkadun Collage The Shopissa, koska tiesin että siellä oli pienimuotoinen ale.

 No sieltä olisikin löytynyt ihana vaaleanharmaa Salvatore Ferragamon nahkalaukku alennuksella -30%, hintaa olisi jäänyt n. 700 € ei paha, kun laukku kokonaan nahkaa. Alla kuva laukusta, mikäli jollain toivomusta Äitienpäivä lahjalle.


Huomenna pitäsi vielä poiketa hulluttelemaan, koska yritämme saada kesällä lennot Malagaan. Tytär menee siksi aikaa Jumboon leffaan. Nyt toivottelen kaikille hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti