keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu

Meidän vappu ei eronnut mistään muusta tiistai/keskiviikko päivästä/illasta. Jäimme jopa mieheni kanssa yksin, kun tytär meni kaverilleen yökylään. He ovat kaverinsa kanssa molemmat perheen ainoita lapsia ja usein kylässä toisillaan. Illalla teimme Fajitaksia ja mies katsoi alakerrassa futista ja minä yläkerrassa laatusarjaa OC:n täydelliset naiset :). Nukkumaan käytiin jo yhden maissa ja aamulla nukutti hyvin 12.30 :een saakka. Tytär kävi vielä vierailulla kaverin mummolassa ja tuli kotiin innoissaan kananmunakotelon kanss: "Äiti, äiti tässä on sulle vapaankanan munia" eli illalla tiedossa iltapalaksi munakasta.

Pikkuinen kamerani jäi ilmeisesti vapun viettoon eli nyt olisi sittenkin äitienpäivälahjaksi toiveena kunnon kamera. Itselläni on vanha Canon EOS 1000 järjestelmäkamera (ei digiversio), joten mietin josko vanhan objektiivin voisi hyödyntää ja tarvitsisi ostaa vain kameranrunko. Onko kenelläkään tietoa asiasta?

Kuvailin mieheni pikkukameralla pieniä itseäni miellyttäviä tavaroita kodistamme. Ja jottei vappu menisi liian löysäksi jatkoin siivousurakkaa vaatehuoneen parissa.Meillä on 3 kasvia, jota en ole onnistunut tappamaan, tässä yksi.


 Tässä sohvan nurkassa on mukava lueskella ja surffailla netissä.


 Ruokapöydän päällä oleva Secto valaisin. Väriltään koivu ja valkoinen.


Tuplakuplasta tykkään kovasti, olisi kiva ostaa se suurin lattialle.

2 kommenttia:

  1. Tuplakupla on niin kaunis. Välillä mietin pitäisikö hankkia se ? Perhelounaalla kävimme mutta muuten kotona. Poika kyllä vietti vapun Kaivarissa, on siis jo kohta abi :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta vapulta. Ostin tuon Tuolakuplan joskus Askosta, kun oli joku tarjous viikonloppu.

    VastaaPoista