sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Good and ugly ja vaatehuoneen siivousoperaatio

Otsikko liittyy kahteen eilisiin kenkäostokseen, eli ensimmäisenä nämä superrumat mustat sandaalit, joita en voinut vastustaa. Tuntuivat hyvältä jalassa ja Sulo Vileniä lainatakseni, kun sain niin halvalla ovh 49 € ja nyt 4,90€).Sisätossut ostin jumppaan Adidaksen outletistä 39€ ja kaupanpälle pirteä väriyhdistelmä.


Hassua kuinka sitä valitsee merkkejä jonkun tietyn kaavan mukaan, eli minulle on jo lapsuudesta saakka olleet Adidaksen kengät ja vaatteet Ne urheiluvälineet, joskus on tullut hairahdettua Niken puolelle, mutta taas palattiin kolmiraitaan. Huomenna pääsen testaamaan Pump- tunnille, tämän päiväinen jooga tunti pitää jättää sittenkin väliin, koska pakarat aika hellänä eilisestä tunnista. Mutta saan nauttia hiljaisesta kodista ja siivouksesta (mies golf- kentällä ja tyttö voimistelutreeneissä)

Terassilla tai pihalla en ole vielä käynyt koko keväänä ja kai niitä kukkiakin pitäisi istuttaa?

Siivousvimman tulokset:
Tyttären kaappi siivottu ja pienet vaatteet laitettu kirpparikassiin

ja oma vaaterekki laitettu jonkinnäköiseen värijärjestykseen ja viimeiset talvivaatteet saivat väistyä kesämekkojen tieltä. Olipa vaikea kuvata, kun vaatehuoneen molemmilla puolilla leveät hyllyt ja rekki tuolla päässä.

Ai niin, terassikausi aloitettu, söimme päivällistä ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti