perjantai 7. kesäkuuta 2013

Jalkahoitoa, tavaroiden katoaminen ja arvonnan voitto

Päiväni alkoi hanan rentouttavalla jalkahoidolla Rillassa. Olen kärsinyt pikkuvarpaan känsästä nyt ainakin vuoden ja vaihdoin sain aikaiseksi tilata ajan jalkahoitoon. Ihana Katja poisti känsän pikkuvarpaan päältä ja saan kivuttomasti luistimet taas jalkaan. Jos teillä on hyvän kauneushoitolan tarvetta Uudellamallaa niin voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa. Tilat on remontoitu, kaikki on uutta ja puhdasta. Lisäksi paikalla on asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. (en itse hyödy mitään tästä mainoksesta)Rilla sijaitsee Järnefeltintie 7:ssä ja parkkipaikkoja löytyy aivan talon vierestä tai edestä.Lakkaus on itse tehty, koska menin hoidosta suoraan jäälle.

http://www.kauneushuonerilla.fi

Jalkahoidosta jatkoin jäälle ja kesken jäätuntia puhelimeni soi ja tyttären voimistelujoukkueen huoltaja soitti (ovat SUN- Lahdessa voimisteluleirillä) ja kertoi, että tyttäreni koko reppu on kadonnut, sisällä tietenkin kännykkä, leiripassi ja rahat. Ei ollut kyllä kiva tunne, kun tiesi ettei voi auttaa tilanteessa ja lapsi ihan paniikissa ja oli jo kysynyt, että pitääkö jättää leiri kesken, kun ei ole rahaa ja leiripassi hukassa. No loppuviimein, reppu löytyi  3,5 tunnin päästä ja sisältö oli tallessa :)

Sain vielä tekstarin Kisakallion Urheiluopistolta, että olin voittanut lipun kyseisiin joukkuevoimistelun MM- kilpailuiden finaaliin Lahdessa, mutta koska lippuja oli vain yksi niin luovutin sen tyttären joukkueen toiselle huoltajalle.