maanantai 24. kesäkuuta 2013

Lahti, syntymäpäivät ja Louis Vuittonin Sully MM

Tänään vietimme äitini 84- vuotissyntymäpäiviä Lahdessa. Lähdimme tyttäreni kanssa liikkeelle aamupäivällä ja minä ainoastaan kahvikupin voimalla, koska tiesin, että äidilläni pöytä notkui kaikesta ihanasta tarjottavasta. Enkä pettynyt, tarjolla oli karjalanpiirakoita, munavoita, savustettua lohta, unelman kevyttä kääretorttua, lisäksi rahkapiirakkaa ja suklaakakkua en edes jaksanut maistaa.

Oli kiva myäs nähdä terästätiäni (88 v.), siskoni kanssa pyörähdimme vielä aleostoksilla ja ihailin hänen uutta Louis Vuittonin Sully MM laukkua. Tytär pääsi leikkimään siskoni kissojen kanssa, toinen on Ragdoll ja toinen Maine Coon- rotuinen.

Hellemekolla lähdin liikkeelle ja tarkeni :)
mekko - Lindex
laukku- Burberry

Äitini kerrostalon parvekkeelta näkee pitkälle koko keskustanTässä vasta osa tarjoilusta


Äitini 84 v. (joka sanoi, ettei voi huivipäässä tulla kuvaan) ja tätini 88 v.


Siskoni ihana Louis Vuittonin Sully MM laukku. Tässä mallissa on tuo vetoketju, jotta tavarat pysyy tallessa ja paksu hihnakin on jo hieman pehmennyt.Ragdoll

 
Vanha rouva "Sini", joka on rodultaan Maine Coon


2 kommenttia:

 1. Ihanan raikas kesäasu sinulla :) ja hyvän näköisiä herkkuja!

  Nyt, kun mulla ei ole yhtään Monogram Vuittonia, niin kamalasti tekisi mieli ostaa iso, pussimainen, olan alla hyvin menevä laukku. Tuota Sullyäkin olen miettinyt. Katsotaan päädynkö Italian reissulla kuitenkin mustaan Gucciin :) Onneksi on vielä aikaa miettiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, mä melkein valitsisin laukuksi sen Guccin, näkee vähemmän kaupungilla. Multa puuttuu musta pikkulaukku, ajattelin katsastaa Espanjan valikoimat lomalla.

   Poista