lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannus

Teimme pikavisiitin juhannuksena Poriin (pe päivä-la ilta). Yritin tehdä postausta jo matkalla Ipadilla, mutta en saanut lisättyä kuvia, joten laitetaan kaikki kuvat nyt kerralla. Matkalle lähdin kevyissä ja mukavissa vaatteeissa.


Me otimme mieheni kanssa hotellihuoneen Porista, vaikka suuri omakotitalo niin 13 nukkujaa samassa talossa eli me suunnistimme yöllä hotellille ja aamupalan jälkeen menimme takaisin ystäviemme luokse.  Veimme tavarat hotellille ja tämän näköistä oli 2 minuutin kuluttua :)Tramppa oli kovassa käytössä ja myös mieheni innostui kokeilemaan :)

Meitä oli Porissa 3 pariskuntaa ja 7 lasta eli vilinää ja vilskettä riitti. Nuorimmat ovat jo 6 vuotiaita eli kaikki hommat saadaan kyllä hoidettua jo paljon helpommin (ruokinta, iltapesut, iltapalat ja nukkumaanmeno).  Syötimme ensin lapset ja sitten aikuiset pääsivät rauhassa nauttimaan grilliherkuista. Nauroimmekin, että taitaa olla ensimmäinen juhannus, kun saadaan ruoka pöytään ennen iltakymmentä :) Meillä on ollut aina helppoa, kun vain yksi lapsi. Illalla pelasimme turnauksen Mölkkyä ja hauskaa oli.


Hyttyskiemurat olivat kovassa käytössä, itse vedin illalla Uggit jalkaan, koska inhoan hyttysenpuremia nilkoissa, varsinkin kun ne kutittavat luistimen sisällä.

Alla oleva kuva esittää hyttyssavua, joka siis aina katkeaa avattaessa.Lauantaina menimme Kirjurinluodolle Pelle Hermannin puistoon, jos käytte Porissa niin suosittelen lämpimästi. Puisto on tosi suuri ja siellä on erilaisia kiipeilytelineitä, Angry Birds teline, keinuja, laajat nurmikkoalueet picnicille.
Miten teidän juhannus meni?

10 kommenttia:

 1. Kyllä olet kaunis tuossa alinmassa kuvassa :) Ja aivan ihanan värinen kynsilakka.

  Itse inhoan hyttysen puremia yli kaiken ja tästä syystä pysyttelen mielummin kaupungissa. Vietimme siis juhannusta mukavasti kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Pari puremaa tuli pitkistä housuista ja Uggeista huolimatta. Kaupunkijuhannukset ovat kivoja, kun on ihan "kuollutta". Olemme joskus käyneet Linnanmäellä juhannuksena, ei ole paljon tarvinnut jonotella laitteisiin.

   Poista
 2. Kaikesta päätellen ihana juhannus! Asut ovat kauniita molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne, oli kyllä kiva juhannus, muta kotiinkin on aina kiva tulla.

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Olet kaunis sielu, kun aina löydät kaunista kuvattavaa :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja kuvia ja kaikesta päätellen ollut kiva juhannus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, kyllä kivaa oli ja kotiinkin oli kiva tulla.

   Poista
 5. Ihania kuvia.... Mä olen nyt parina kesänä käynyt hyppimässä mun siskon mökillä trampoliinilla... Pitää varmaan tänä kesänäkin käydä ;)
  Mulla on sama ongelma IPadin kanssa, en osaa tuoda blogiin kuvia sillä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, saa nähdä tuleeko tauko blogista leirin ajaksi, kun toi Ipad temppuilee tai sitten läppäri mukaan leirille. Meillä ei ole omaa tramppaa ja tytär juuri lähti hyppimään luistelijoiden trampalle jo toista kertaa tänään. Onpa ainakin tehokasta liikuntaa.

   Poista